Cornhole laddercompetitie

Bij Toontje Schoen kunt u deelnemen aan de Cornhole laddercompetitie. De laddercompetitie heeft een piramidevorm en wordt gespeeld door teams van twee personen. Dit wil zeggen dat u alle teams, die op de trede boven uw team staan, kunt uitdagen. Wint u de wedstrijd, dan wisselt u van plaats met het team dat u hebt uitgedaagd. Verliest u, dan blijft u op dezelfde plaats staan. Wie op het eind van het jaar bovenaan staat, is winnaar van de competitie.

Reglement laddercompetitie:

  1. Indien u wilt deelnemen aan de laddercompetitie dient u zich met uw cornhole-partner in te schrijven aan de bar Bij Toontje Schoen. U betaalt als team 5,00 voor een tegemoetkoming in de materiaalkosten. Gebruik van de cornholeborden voor de wedstrijden van de competitie is dan gratis.
  2. Bij het inschrijven dient u, uw naam, de naam van uw partner, een emailadres en een telefoonnummer op te geven, zodat wij u kunnen bereiken als een ander team u wil uitdagen.
  3. Na de inschrijving wordt u op de onderste rij van de ladder geplaatst.
  4. Ons advies is om te spelen om twee gewonnen potjes (best of three). U bent echter vrij hiervan af te wijken. Uiteraard in overleg met uw tegenstander.
  5. Een uitdaging mag niet geweigerd worden. Als u wordt uitgedaagd, moet de wedstrijd binnen een week worden ingepland.
  6. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist Toontje Schoen.