Bij ons kunt u ook terecht voor allerlei activiteiten. Hierbij kunt u denken aan:

Terrasconcerten

Gedurende de zomermaanden (april t/m september) organiseren we éénmaal per maand een terrasconcert. De concerten worden gegeven door blaaskapellen uit de omgeving van Chaam. Zo hebben de hofkapellen van Alphen en Chaam (De Schuimkoppe), Chaamertemperatuur en de Chaamer kapel inmiddels al bij ons opgetreden.

Biergerichte activiteiten

In november wordt het "nieuwe" winterbier van Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch jaarlijks op een feestelijke wijze gepresenteerd. Het eerste winterbiertje wordt overhandigd aan een prominente aanwezige.
Het bockbier wordt gepresenteerd dmv een culinaire bockbieravond ergens eind september, begin oktober.

Cornhole

Sinds kort kunt u bij ons het spel cornhole spelen. Cornhole is van oorsprong een Amerikaans spel. Het spel wordt gespeeld met twee borden met een gat (hole) erin en 8 zakjes, gevuld met mais (corn). De borden worden 8 meter van elkaar geplaatst en het doel is om, staand naast het ene bord, de zakjes met mais naar het andere bord te gooien. Gooit u in het gat of op het bord, dan vergaart u punten. Het team dat als eerste het aantal van 21 punten bereikt, wint het spel. Om het spel te spelen moet u minimaal met twee personen zijn. U speelt dan tegen elkaar. Het is echter leuker om met vier personen (twee tegen twee) te spelen.
Tegen een kleine vergoeding kunt u dit spel te allen tijde bij ons spelen. Als u het spel nog nooit gespeeld hebt, geven wij u graag uitleg.
Vind u het spel leuk, dan kunt u ook deelnemen aan onze laddercompetitie. Klik hier voor meer informatie over onze laddercompetitie en hoe u hieraan kunt deelnemen.

Wandelingen en fietstochten

De unieke ligging van onze boerderij maakt deze bij uitstek geschikt als uitvalbasis voor een wandeling of fietstocht. U kunt bijvoorbeeld de fietstocht volgen via de link onderaan deze website. Achter de bar hebben wij ook onze eigen unieke wandelingen en fietstochten beschikbaar.

Feestjes

Onze kroeg is uitermate geschikt voor het vieren van feestjes voor middelgrote groepen van ca. 50 tot 100 personen. In ons korte bestaan hebben we al een flink aantal feestje mogen organiseren, waaronder een aantal verjaardagsfeestjes, een diamanten bruiloft, een bruiloftsdiner, zilveren bruiloft en een koperen bruiloft.

Vergaderingen en presentaties

Onze kroeg is uitgerust met een vaste beamer met een scherm. Deze uitrusting maakt onze ruimte bijzonder geschikt voor het geven van presentaties en het houden van vergaderingen.

Groepsuitjes

Wilt u een dagje uit met de familie, het bedrijf of een vriendengroep? Bij ons bent u aan het goede adres.