De bieren van de Pimpelmeesch. Allemaal gebrouwen in onze stal, ontbreken uiteraard niet in ons assortiment. Taeymans koffie, uit het Belgische Hoogstraten. Als het zonnetje schijnt is het goed toeven op ons terras. Ons speeltoestel

Over ons

Sinds het voorjaar van 2013 zijn wij, Marianne en Ton Schoenmakers, de trotse eigenaren van Boerderijterras Bij Toontje Schoen. Bij ons op het terras en in het caf� kunt u terecht voor een drankje of een ijsje. Maar bovenal kunt u genieten van de rust, die het Brabantse platteland in het algemeen en de Ginderdoorstraat in het bijzonder te bieden heeft.

Onze bieren

Bij Toontje Schoen is alleen maar bier verkrijgbaar, dat wordt gebrouwen door onze huurder Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch. Omdat ons cafÉ en de brouwerij slechts door een glazen wand worden gescheiden, heeft u voortdurend zicht op de brouwinstallatie en de gistingstanks. Op momenten dat de brouwer bezig is, kunt u zijn activiteiten op de voet volgen. De bieren die wij standaard in het assortiment hebben zijn: Schoentje (ons huisbier), Chaamse tripel (Blonde Snol), Chaamse dubbel (Vurige Non), Chaams tarwebier (Heisse Weißen), Zilverpel en Goudpel. Voor meer informatie over de brouwerij kunt u terecht op www.pimpelmeesch.nl.

Ons ijs

Gedurende de zomermaanden verkopen wij (behalve bij slecht weer) ijs vanaf de ronde toogdeuren bij de ingang van het café. Vanaf 13:00 uur gaan de deuren open en komt de ijsvitrine te voorschijn. In deze vitrine staan altijd minimaal 12 smaken ijs, onder andere vanille, citroen, stracciatella, aardbei, boerenbruiloft, yoghurt-kers, hazelnoot en chocolade. Het ijs wordt gemaakt bij ijsboerderij De Gerda Hoeve uit Schijf. Voor meer informatie over de ijsboerderij kunt u terecht op www.gerdahoeve.nl.

Onze koffie

Ook onze koffie komt uit de regio. Deze wordt geleverd door de firma Taeymans uit het Belgische Hoogstraten. Behalve voor een gewoon kopje koffie, kunt u bij ons terecht voor een kopje espresso of cappuccino of voor een glas latte of wiener mélange. Ook hebben we natuurlijk thee. Toontje's koek, een havermoutkoek met stukjes chocolade is onze lekkernij voor bij de koffie of thee. Daarnaast hebben we in het weekend ook appelgebak. Voor meer informatie over onze koffieleverancier kunt u terecht op www.taeymanscoffee.be.

De speeltuin

Rechts van de boerderij, naast het woongedeelte, ligt de speeltuin. Momenteel bestaat de speeltuin uit een groot klimtoestel met een glijbaan, twee schommels en drie klimwanden.

De parkeerplaats

Links van de boerderij, naast de brouwerij, ligt de parkeerplaats. Deze biedt plaats aan 32 auto's. Het eerste deel van de parkeerplaats doet dienst als fietsenstalling. Hier staat ook een fietsoplaadpunt.